Om onze klanten goed te kunnen helpen maakt Wiljo Financieel Adviesbureau gebruik van enkele softwarepaketten. Wij willen graag transparant zijn en klanten voordat zij met ons in zee gaan duidelijkheid geven over welke programma’s wij gebruiken op uw administratie te verwerken.

Exact Online

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Wiljo Financieel Adviesbureau maakt gebruik van het pakket Accountancy, deze bied veel opties die cruciaal zijn om voor u een zo goed mogelijk dienst te kunnen verlenen.

Dankzij Exact Online Accountancy kunnen we administratieve taken veel efficiënter uitvoeren, houden we meer tijd over voor proactief advies en worden er nieuwe kansen gecreëerd om extra diensten aan te bieden met Exact Online.
D.m.v. Exact Online hebben we toegang tot een totaaloverzicht van de financiën van alle zakelijke klanten.  
Dankzij de Cloud kunnen we makkelijk online samenwerken met klanten en voeren we snel en efficiënt gegevens in.
 

Cash


Voor onze boekhoudingswerkzaamheden maken wij gebruik van het softwarepakket van Cash. Cash bestaat bijna dertig jaar en wordt door Wiljo Financieel Adviesbureau gebruikt om de administraties van onze klanten te verzorgen. Via de online versie CashWEB kunnen onze klanten ook live hun eigen boekhouding inzien en kunnen zij zo op de hoogte blijven van hun eigen administratie.
Onze klanten kunnen ook zelf gebruik maken van CashWEB, waardbij wij over hun schouders heen kunnen kijken om zo gezamenlijk tot een administratie te komen die op orde is.
[http://www.cash.nl/]

Nmbrs

Nmbrs is een online HR- en salarisapplicatie voor accountants.
Wiljo Financieel Adviesbureau gebruikt Nmbrs voor de verzorging van uw salarisadministratie. 
Ook hier werken we in de Cloud, uw gegevens zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar in een beveiligde omgeving. Alle data is up-to date.

Pro Management (PM)

Pro Management word door Wiljo Financieel Adviesbureau gebruikt om onze bedrijfsprocessen efficiënter te kunnen maken.

PM-Record CRM
Ons relatiebeheer systeem met uitgebreide vastlegging van o.a. klanten, leveranciers, prospects, 
adviseurs, contactpersonen, Belastingdienst, Kamer van Koophandel (KvK) en UWV’s.
PM-Report
Met dit programma kunnen jaarrekeningen, tussentijdse verslagen, publicatiestukken SBR rapportages gegenereerd worden. ( B.V.’s, N.V.’s, ZZP’ers, V.O.F.’s, Stichtingen, Coöperatieve verenigingen ).
PM-SBR
SBR dient als koppeling tussen klantgegevens naar andere instanties zoals: Publicatiestukken voor KvK, Kredietrapportages aan Banken, Opgaaf ICP, Aangifte omzetbelasting en Centraal Bureau voor de Statistiek.
PM-Record Audit Plan
Bij de opmaak van diverse rapportages zoals jaarrekeningen en tussentijdse overzichten wordt gebruik gemaakt van diverse werkprogramma’s die volledig zijn geïntegreerd in de module Audit Plan 
 
KPB Aangiftesoftware
 
KPB wordt door Wiljo Financieel Adviesbureau gebruikt voor de aangifte op Inkomstenbelasting (IB) en Vennootschapsbelasting (VPB).
Wij werken in de online ‘Cloud’ versie, dit houd in dat we overal en altijd toegang hebben tot het KPB software. Het is efficiënter, veiliger, flexibeler en toekomstbestendig.
 

Visionplanner

Met Visionplanner maken wij professionele rapporten voor onze cliënten via onze boekhoudpakket.
Wij stellen hiermee op een professionele manier jaarrekeningen, budgetten en prognoses samen met Visionplanner.
[http://www.visionplanneronline.nl/]

 

Tax


Wiljo Financieel Adviesbureau gebruikt Tecknow voor de aangiftes Erf- en Schenkbelasting. 
De software is snel, gebruiksvriendelijk en praktijkgericht.