Wiljo Financieel Adviesbureau
Hoofdweg 680-682
2132 BT Hoofddorp
Telefoon: 023 - 555 31 60
Mobiel: 06 - 22 58 77 13
info@wiljo.net

    

Wiljo Financieel Adviesbureau is in 2003 opgericht door Willem Beishuizen. Waar Wiljo begon met het bijhouden van administraties en het verzorgen van belastingaangiftes is het nu een bedrijf dat over een breed spectrum advies geeft over de financiën van u als particulier en van uw onderneming.

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van administraties en belastingaangiftes, maar geven ook advies over testamenten en erf- en schenkbelasting. Ook werken we samen met deskundige partners, waardoor u ook voor uw beleggingsadvies, bedrijfsopvolging en vragen over vermogensbeheer bij ons terecht kunt.

Wiljo Financieel Adviesbureau is een klein kantoor, waardoor u er zeker van bent dat u altijd met korte lijntjes te maken heeft. Wij kennen u en u kent ons. Hierdoor hoeft u er nooit bang voor te zijn dat u iemand aan de lijn krijgt die niet het fijne weet van uw administratie. De kosten blijven daarom laag, zonder dat u in hoeft te leveren op expertise.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Dan kunt u contact krijgen met Wiljo via de contact-pagina. Ook kunt u ons mailen via info at wiljo punt net of bellen op 023-5553160.

 

Actief in de regio:

 

Bel ons voor het maken van een afspraak: 023 - 555 31 60 of neem contact met ons op via het contactformulier!